B&B Maashorstpoort

Bed & Breakfast Maashorstpoort

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Jos en Grietje van Schijndel en begin september 2019 hebben wij de deuren geopend van onze prachtige B&B Maashorstpoort. Een eigentijdse B&B met alle comfort die u in een met 5 tulpen gekwalificeerde B&B mag verwachten.
Onze B&B is gelegen op een steenworp afstand van de noordelijke ingang van Brabants grootste natuurgebied “De Maashorst”.
Wie zijn Jos en Grietje. Jos is een geboren Brabander en Grietje heeft Friese roots. De liefde heeft ons samengebracht in Oss, alwaar wij 38 jaar met veel plezier een restaurant gerund hebben.
Het Bourgondische van Brabant en de Friese gastvrijheid leek ons ook een ideale combinatie voor een B&B.
Op dit moment hebben wij 3 mooie kamers gerealiseerd. Een ruime ontbijtruimte, een ruimte om uw fiets of e-bike veilig te stallen en op te laden en een buitenterras met uitzicht op het natuurgebied “de Maashorst”.

Naast gastheer en gastvrouw van onze B&B zijn wij ook “Gastheer van het Landschap Maashorst”. Een door IVN gegeven training over alle aspecten van De Maashorst. Wij kunnen u dus heel veel vertellen over onze mooie natuur in de achtertuin. Na een goede nachtrust en een Bourgondisch ontbijt kunt u er dus heerlijk zelf op uit trekken.

Jos van Schijndel

Uw gastheer

Grietje van Schijndel

Uw gastvrouw