Wisent

Kamergrootte 37 m²

Kamer Wisent 1/2/3 personen

Eveneens in het B&B gebouw (op de 1e etage) treft u onze senior suite Wisent aan met uitzicht op het natuurgebied "De Maashorst".

De Wisent is vernoemd naar de Europese bizon. Het grootste nog levende landzoogdier op het Europese continent en nu dus ook te bewonderen op "De Maashorst".

Deze kamer is met een afmeting van 37m2 (incl. badkamer) met recht een suite te noemen. Uiteraard is ook deze kamer zeer compleet ingericht en is er een ruime badkamer met zeer krachtige hoofd- en handdouche en aparte toiletruimte.
Verwarming en airconditioning is door uzelf in te stellen.
Door de ruime afmeting van deze kamer is het mogelijk (op verzoek) een extra Intex airbed te plaatsen voor een derde persoon. In deze ruime kamer is het ook mogelijk de tweepersoons boxspring te splitsen in twee éénpersoons boxsprings. Deze gewijzigde indeling wel graag vooraf doorgeven. Op de dag zelf kunnen wij dit niet meer aanpassen.

Prijs kamer Wisent:

Bij gebruik door 3 personen € 150,00
Bij gebruik door 2 personen € 115,00
Bij gebruik door 1 persoon € 100,00
Prijzen zijn inclusief ontbijt
Korting bij meerdaagse boekingen
Toeristenbelasting is in de prijs inbegrepen

Bed en Breakfast Maashorstpoort heeft de beschikking over 3 gastenkamers.
De kamers zijn vernoemd naar de in het naastgelegen natuurpark “De Maashorst” voorkomende grote grazers.
Alle kamers zijn voorzien van uitstekend bedlinnen, handdoeken en badjassen. Uiteraard is er een passpiegel, kofferbox en voldoende kastruimte. TV, wifi, mini safe, een gevulde koelkast en hartige/zoete snacks voor de lekkere trek.
Op de badkamer vindt u een vergrotingsspiegel, föhn, tissues, shampoo, zeep, douchegel en bodylotion.
Uw ontbijt wordt geserveerd in de speciaal daarvoor ingerichte ontbijtruimte en/of bij mooi weer op ons mooie terras met uitzicht op "De Maashorst".

Inchecken: maandag t/m zondag 16:00u tot 22:00u
Uitchecken: maandag t/m zondag 07:00u tot 10:30u
Afwijkende tijden graag even in overleg.

Ontvangst

Wij heten u persoonlijk welkom met een kopje koffie/thee en een zelfgebakken “amandelkrul” in de ontbijtruimte of op het terras. U kunt zich bij aankomst melden bij de receptie waar u kunt inchecken.

Reserveer


Tip: scroll naar beneden om verder te gaan.