Exmoor

Kamergrootte: 22 m²

Kamer Exmoor 1/2 personen

Dit is de kamer in het woonhuis, vernoemd naar de Exmoor pony.

Deze uit het Verenigd Koninkrijk afkomstige sterke pony's leven nog in half wilde kudde's in het Nationaal Park Exmoor. En, sinds een aantal jaren dus ook in "De Maashorst". Ze kenmerken zich door hun lichte- of donkerbruine vacht met meelsnuit.

Deze kamer, op de begane grond, heeft een afmeting van 22m2 (incl. badkamer). De Exmoor kamer heeft naast een eigen douche en toilet, als enige kamer de beschikking over een ligbad. De kamer heeft centrale verwarming. Er is geen airconditioning, maar de kamer ligt op het noorden en is ook bij hoge buitentemperaturen vrij koel. Toegang tot de kamer heeft u via de voordeur van de woning (uw eigen ingang) die meteen naast de kamer gelegen is.

Prijs kamer Exmoor:

Bij gebruik door 2 personen € 102,00
Bij gebruik door 1 persoon € 90,00
Prijzen zijn inclusief ontbijt
Korting bij meerdaagse boekingen
Toeristenbelasting is in de prijs inbegrepen

Bed en Breakfast Maashorstpoort heeft de beschikking over 3 gastenkamers.
De kamers zijn vernoemd naar de in het naastgelegen natuurpark “De Maashorst” voorkomende grote grazers.
Alle kamers zijn voorzien van uitstekend bedlinnen, handdoeken en badjassen. Uiteraard is er een passpiegel, kofferbox en voldoende kastruimte. TV, wifi, mini safe, een gevulde koelkast en hartige/zoete snacks voor de lekkere trek.
Op de badkamer vindt u een vergrotingsspiegel, föhn, tissues, shampoo, zeep, douchegel en bodylotion.
Uw ontbijt wordt geserveerd in de speciaal daarvoor ingerichte ontbijtruimte en/of bij mooi weer op ons mooie terras met uitzicht op "De Maashorst".

Inchecken: maandag t/m zondag 16:00u tot 22:00u
Uitchecken: maandag t/m zondag 07:00u tot 10:30u
Afwijkende tijden graag even in overleg.

Ontvangst

Wij heten u persoonlijk welkom met een kopje koffie/thee en een zelfgebakken “amandelkrul” in de ontbijtruimte of op het terras. U kunt zich bij aankomst melden bij de receptie waar u kunt inchecken.

Reserveer


Tip: scroll naar beneden om verder te gaan.